Albastru clasic în contexte formale

Cu un look clasic și sofisticat, ca cel pe care Adrian Mutu îl propune, putem transpune orice tipologie masculină direct pe coperta revistei Forbes. O abordare a unui astfel de costum necesită mai mult decât un spirit dezvoltat de observație al detaliilor sau o manieră nonșalată și degajată de propunere a costumului masculin din două piese, astfel că acest statement necesită un background cultural foarte bine dezvoltat și o aprofundare minuțioasă a informațiilor cu privire la tendințele modei actuale masculine, iar Adrian Mutu bifează aceste așteptări, astfel că deux-pieces-ul este ”turnat” impecabil pe silueta atletică și prezintă un rafinament debordant prin maniera powerful cu care poartă acest costum.

Trasând o paralelă în istoria costumului masculin putem observa că evoluția acestei abordări stilistice a suferit o schimbare colosală din punct de vedere al geometriilor, al proporțiilor, dar și din punct de vedere al contextelor în care un costum de acest gen poate fi piesa de rezistență din garderoba oricărui bărbat. În moda actuală un costum masculin prezintă multă versatilitate, paleta cromatică este mult mai diversificată, iar modalitățile de abordare sunt diferite în funcție de stil și estetică. Noi propunem pentru tipologia bărbatului misterios, acest set deux-pieces într-o nuanță de classic-blue, cu o construcție riguroasă și o zonă a detaliilor foarte bine stăpanită. Acest set este format din pantalon și sacou, iar sacoul este elementul clasic al acestui mix. Sacoul prezintă o geometrie bine evidențiată prin tăieturi și raportul volumelor, iar detaliile prezente pe acesta transformă item-ul într-un statement unic. Acest sacou are reverul șpiț realizat din aceeași bază cu cea a întregului produs, închiderea este la un nasture ton-sur-ton cu nuanța item-ului, iar buzunarele prezente sunt cele clasice cu clapă. În partea de jos compoziția se continuă omogen cu o pereche de pantaloni din aceeași țesătură cu cea a sacoului și urmărește într-o manieră firească linia piciorului.

Noi transformăm o poveste bold și clasica într-un costum deux-pieces impecabil lucrat, iar bărbatul modern, Adrian Mutu, îl poartă cu o nonșalață debordantă într-o manieră foarte naturală.

Shopping Cart