Fondat în 1836 de Stephen George Holland și Frederick Sherry, acest brand de țesături este cunoscut datorită prestigiului pe care îl au pentru furnizarea celor mai fine țesături de lux de lume. Având sediul inițial în Golden Square, în 1900 și-au deschis un birou de vânzări în New York, ajungând sa exporte internațional pentru cele mai mari și importante branduri din lume. La începutul secolului al XX-lea, Regatul Unit, Europa, America de Nord și de Sud erau piețele dominante de companie, iar printre alte aranjamente de distribuție, a existat un depozit Holland & Sherry la Sankt Petersburg, Rusia cu o piață de succes în curs de reînnoire și creștere. În 1982, afacerea s-a mutat la Savile Row, care rămâne ulterior sediul social. Cu o istorie zbuciumată, acest brand s-a menținut eroic în lupta industriei de țesături, iar în momentul de față acest brand este axat pe cercetările fibrelor și a calități țesăturii fine și de lux. Lâna Holland & Sherry, pentru care este consacrat acest brand, este țesută în timp și se pune accentul pe calitatea premium a clasicului, iar un costum masculin personalizat din țesături de lux Holland & Sherry este cu adevărat o investiție și întotdeauna o experiență plăcută de purtat.
Pentru un serviciu complet oferit de brand, aceștia au creat un ghid de stil oferit bărbaților care achiziționau costume realizate din lână care cuprinde următoarele indicații, aplicate și în ziua de astăzi:
• Buzunarele și reverele trebuie periate frecvent pentru a îndepărta murdăria.
• Petele trebuie șterse imediat, nu frecate.
• După utilizare, lăsați costumul să preia forma inițială; purtarea aceluiași costum timp de două zile succesive poate provoca deteriorarea fibrelor.
• Pentru a vă menține forma costumului, atârnați-vă întotdeauna jacheta de un cuier adecvat, care susține umerii și atârnați întotdeauna pantalonii pe verticală.
• Evitați să puneți articole în buzunare, deoarece acest lucru va pune presiune pe cusături.
• Descheiați jacheta costumului înainte de a vă așeza pentru a evita tragerea.
• Păstrați costumul într-o pungă de îmbrăcăminte respirabilă pentru protecție.
Țesăturile acestui brand se regăsesc în colecțiile marilor case de modă precum Givenchy, YSL, Christian Dior, Chanel, Marc Jacobs etc.

Afișez toate cele 3 rezultate

Shopping Cart