Despre noi

We live with you the experience of wearing the perfect suit.

Dobre Tailoring explorează arta de lux a tailoring-ului bespoke și manifestările estetice ale acestuia, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Acest brand poartă semnătura unei echipe foarte bine închegate dintre Alberto și Alexandra Dobre, îmbrățisând conceptul mix and match între ținutele bărbătești și cele feminine.

Costumele masculine sub semnătura Alberto Dobre promovează designul confortabil și util al unui costum bărbătesc de lux, trecut printr-un filtru personal și supus unor schimbări constante de estetică în funcție de sezon și cerințele clienților. Costumele de femei sub semnătura Alexandra Dobre creionează conceptul reinterpretărilor statement ale costumelor bărbătești și le adaptează ulterior într-o zonă feminină, cu accente glamour care conturează perfect estetica luxury a brandului.

Professional tailoring services

Un brand de lux își cunoaște perfect clientul, iar serviciile tailoring-ului bespoke noi le transformăm în cele mai plăcute experiențe. Echipa de artiști a acestui atelier realizează într-o manieră profesionistă serviciul de consultanță vestimentară pentru fiecare produs confecționat la comanda, iar abordarea față de client este una elegantă, dar în același timp plină de personalitate. Respectul față de clienți este un atu al atelierului Dobre Tailoring, iar pentru că ținem cont de toate cerințele acestora, consultanța vestimentară este realizată minuțios și foarte atent studiată pentru a îndeplinii toate dorințele spre a oferi un serviciu complet și complex. Noi ne respectăm clienții și ne mândrim cu fiecare experiență transformată într-un costum perfect.

We create art, not clothes

Pas cu pas, etapele procesului de creație sunt foarte bine respectate, iar după ce selecția materialelor a fost realizată de-acum totul stă în mâinile artiștilor din atelierul de croitorie, care transformă un metraj din cele mai scumpe țesături în adevărate povești gata să fie îmbrăcate de bărbații moderni care ne vizitează showroom-ul zi de zi. Arta tailoring-ului este o ramură bine înrădăcinată în istoria brand-ului, iar maeștrii atelierului de creație sunt profesioniști poziționați pe cea mai înaltă treaptă a superlativului, iar cot la cot cu ei întreaga echipă participă zi de zi la crearea poveștilor cu revere diverse, siluete perfecte și proporții foarte bine echilibrate. Make a statement with you perfect suit!

Expensive taste for premium fabrics

Pentru că noi tratăm toată experiența din atelierul Dobre Tailoring la superlativ, un pas important spre înțelegerea unui produs de lux este alegerea țesăturilor pe măsura cerințelor clientului. Noi nu optăm pentru țesături obișnuite, ci pentru compoziții personalizate ale marilor branduri precum Scabal, Holland & Sherry, Vitale Barberis Canonico etc. din care realizăm cele mai comode costume masculine de lux. Comoditatea este un aspect de care ținem cont în momentul în care realizăm selecția materialelor, astfel reprezintă și o calitate în plus a produselor expuse in showroom.

You are ready to shine!

Sacoul perfect, cămașa bine aleasă și pantofii perfect asortați, reprezintă formula la care consultanții atelierului aplează pentru a realiza look-uri perfecte pentru fiecare bărbat în parte. Pe lângă primirea călduroasă în showroom-ul Dobre Tailoring, echipa noastră oferă și consultanța stilistică premium pentru ca fiecare client să poarte cu încredere cele mai bine stăpânite asocieri vestimentare și cromatice. Noi credem în puterea vizuală a costumului masculin realizat sur mesure și transformăm fiecare serviciu într-o experiență personală și profesionistă!

Shopping Cart