Estetică bizantină pentru o petrecere sofisticată

O abordare soft-glamour a unui deux-pieces cu aer monumental, într-o ambianță cu o mini-influență bizantină îl regăsește pe Adrian Mutu învăluit într-o alură imperială în care auriul și nuanțele în tonuri calde predomină întreaga compoziție.

Noi credem în puterea vizuală a auriului, acesta menținându-se în top-ul tendințelor actuale din modă, iar acestă abordare contrastantă între baza aurie a sacoului și negrul pantalonilor plasează întregul look într-o zonă luxury, în care o astfel de tipologie masculină poate fi sclipirea unui eveniment tip ceremonie. Sofisticată și pretențioasă, o astfel de combinație este dedicată exclusiv evenimentelor de lux, iar maniera strong în care Adrian Mutu abordează o astfel de ținută schimbă radical stereotipul bărbatului modern, transformând o propunere vestimentară de acest tip într-o experiență vizuală fără cusur în care touch-urile opulente sunt date de detaliile elaborate ale întregului look.

Un look foarte bine elaborat, atât din punct de vedere cromatic cât și din punct vedere textural, reprezintă o abordare foarte bine structurată, cu o geometrie bine evidențiată care se încheagă omogen într-un styling desăvârșit și boem. Deux-pieces-ul pe care Adrian Mutu îl abordează este format din sacou și pantalon. Sacoul are o structură foarte bine executată și are un marcaj evident în zona umerilor, care oferă o somptuozitate întregului item și prezintă detaliul reverului șpiț care se echilibrează armonois cu întreaga structură a umerilor. Detaliile metalice prezente la nivelul nasturilor oferă acestui tip de look un touch elegant și actual. Echilibrul ținutei este dat de contrastul de culoare, iar în parte de jos s-a optat pentru abordarea unei perechi de pantaloni într-o nuanță intensă de negru.

Întregul look are o putere vizual care încadrează compoziția pe cea mai înaltă treapă a costumelor custom-made de lux.

Shopping Cart