Roamanță interbalică pentru o cină la Cantacuzino

Red casual look!

O abordare cu un aer ușor mai fresh este mereu binevenită când vorbim despre look-ul unei persoane publice. Clasică și powerful, combinația de roșu și negru încă se menține în topul tendințelor din modă, mai ales când vorbim despre moda masculină în care reintepretările devin din ce în ce mai bold, cu concepte foarte solide și cu o manieră inedită din punct de vedere al execuției. Bref, Adrian Mutu surprinde toate aceste elemente într-un look degajat, dar cu un aer boem, iar detaliul greu de neglijat este faptul că această culoare îl flatează, având o siluetă atletică bine evidențiată, iar proporția este foarte corect stăpânită.

Look-ul smart casual pe care Adrian Mutu îl poartă, surprinde în esență abordarea foarte bine gândită pentru această tipologie masculină și anume: misterioasă, glamour, cu o tentă ușor relaxată și foarte prezentă. Ansamblul deux-pieces are la bază item-ul care iese cel mai mult în eviență și anume sacoul, realizat dintr-o țesătură de lux Holland & Sherry. Produsul în sine susține toată ținuta prin puterea estetică pe care o are, dar și prin detaliile foarte bine surprinse. Sacoul este foarte bine construit și urmărește linia corpului într-o manieră naturală și are o proporție echilibrată, ceea ce transpune acest produs într-o zonă exclusivistă custom-made. Detaliile metalice prezente la nivelul nasturilor oferă acestui tip de look un touch elegant și actual.

Puterea viuzală pe care o are această compoziție îl încadrează perfect pe Adrian Mutu într-un context modern cu mini influențe interbelice, iar cu outfit-ul custom-made Alberto Dobre, poate da startul unei abordări mult mai îndrăznețe în rândul aparițiilor masculine day-by-day.

Shopping Cart