Roșu-bordeaux pentru o petrecere la conac

Expensive taste on your red jacket’s sleeve!

Fiind dintotdeauna un simbol al eleganței și al șarmului, costumul bărbătesc cuprinde conceptele din modă care clădesc imaginea profesionalismului și a succesului, reprezentând astfel îmbinarea armonioasă a confortului și a rafinamentului. Cu un flair rafinat și plin de eleganță, într-o ambiență interbelică și sofisticată, Adrian Mutu știe cu siguranță cum să poarte un costum deux-pieces Alberto Dobre. Spectrul pe care îl emană este în strânsă legătură cu atitudinea modernă pe care acesta o are într-un total look echilibrat. Combinația cromatică roșu-negru reprezintă contrastul puternic în moda actuală, însă în acest ansamblu vestimentar asocierea cromatică dintre cele două culori îl surprinde pe protagonist cu o alură romantică și prețioasă.

Pentru că imaginea unei persoane publice contează cel mai mult, costumul propus pe Adrian Mutu are o proporție foarte bine echilibrată, atât din punct de vedere cromatic prin dispunerea în cantități egale a culorilor, cât și din punct de vedere a lungimilor și a croiului. Croiul costumului este unul clasic, urmărește perfect silueta atletică, iar detaliile metalice ale sacoului merg mână în mână cu textura lucioasă a pantofului, fiind touch-ul modern al întregului look. Sacoul este confecționat dintr-o țesătură de lux Holland & Sherry, aleasă într-o nuanță puternică și greu de neglijat de roșu, iar închiderea la două rânduri de nasturi încadrează întregul item într-o zonă modernă a trendului actual.

Rețeta perfectă pentru a contura o imagine statement este asocierea clasicului cu reinterpretările moderne, iar Adrian Mutu este exemplul cel mai bun prin care poate fi susținută, vizual, imaginea sofisticată a unei personalități publice masculine.

Shopping Cart