Self Expression

Try to find a glamorous way to epxress yourself!

Colecția ”Self Expression” este despre puterea individuală a clientului de a aborda noi tipologii ale artei tailoring-ului bespoke într-o manieră personală și originală. Tailoring-ul este o artă nespusă, dar exprimată vizual prin cele mai inovative variante de abordare a costumul masculin în diferite maniere, fie casual, fie soft-glamour. Această colecție este despre clienți; despre acei clienți care înțeleg puterea vizuală a unui costum și care transformă purtarea acestor în experiențe vizuale imposibil de comparat.

Perioada nefavorabil în care ne aflăm cu toți, a transformat conceptul care stă la baza acestei colecții într-o abordare originală și inovativă și anume mix and match between him and her. Noi dorim și propunem versatilitate și diversitate, iar aceste două elemente stau perfect la baza exprimării de sine, iar pentru că noi credem în puterea cuplului, propunem pentru acest sezon o colecție autentică care echilibrează perfect și dă un plus valoare esteticii în doi. ”Self Expression” este o colecție care se adresează atât lui, bărbatului care creionează puterea și echilibrul în cuplu, dar și ei, cea care susține și subliniază emoția rafinată.

Colecția pentru el este concepută în 3 subcategorii, pentru o paleta mult mai larga de opțiuni:

1. Costumele de ceremonie, care reprezintă bijuteriile atelierului nostru, sunt variantele cele mai bune de optat pentru ocaziile speciale din viața unui bărbat, realizate cu accente glamour de strălucire, din țesături fine și sofisticate, dar și inovative la nivel de formă și structuri.

2. Costumele casual, care reprezintă varianta day-by-day a bărbatului modern, pe care noi am tratat-o într-o manieră personală și am găsit cele mai bold soluții pentru ca un costum de zi să stand-aut oricând și să întoarcă capetele în orice context de zi.

3. Costumele business, care sunt destinate clienților cu un ritm de viață corporatist, care nu preferă abordările bold, dar cunosc rafinamentul unui costum masculin de lux.

Colecția pentru ea susține reinterpretarea și nu orice reinterpretare, ci cea a costumelor masculine, transpunse inteligent și cool pe silueta feminină. Aceasta prezintă o singură categorie și anume business-casual și se adresează doar cu opținui pentru ținutele de zi. Aceasta conține o serie de 20 de modele în care hibridizarea și deconstrucția inovează forma clasică a costumului feminin.

Express yourself și nu uita să ai curajul de a te identifica cu cele mai potrivite variante din colecția ”Self Expression” pentru a deveni cea mai bună varianta a ta, din punct de vedere vestimentar. Echipa Dobre Tailoring trăiește cu tine experiența de a alege și de a purta costumul perfect!

Shopping Cart