Alură de ceremonie cu touch-uri în tonuri aurii

Complexitatea unui costum purtat cu atitudine vine la pachet cu flair-ul plin de masculinitate pe care un bărbat îl emană atunci cand este piesa de rezistență a unui eveniment de seară în care atenția și toate privirile sunt ațintite spre el. Un deux-pieces realizat într-o nuanță imperială de crem cald, cu o ușoară trimitere spre auriu este o opțiune perfectă pentru un eveniment într-o locație de lux sau în cadrul unei ceremonii cu tematică glamour.

Nimic nu se compară cu o manieră naturală de abordare a acestui deux-pieces, iar Adrian Mutu știe cu siguranță cum să abordeze un costum cu o astfel de structură și într-o astfel de nuanță. Boem din cap până în picioare, această propunere stârnește o emoție greu de neglijat și cuprinde o delicatețe a detaliilor care transformă un simplu costum în două piese, într-o adevarată experiență parfumată cu cea mai puternică esență de mister. Această compoziție prezintă un contrast bine echilibrat între costumul propus și accesorizarea pentru care s-a optat, iar doza de negru regăsită la nivelul cămășii și a încălțărilor plusează contrastul cromatic și îl echilibrează într-o manieră firească.

Acest costum este format din două piese: sacou și pantalon. Sacoul prezintă o geometrie bine evidențiată prin tăieturi și raportul volumelor, iar detaliile prezente pe acesta transformă item-ul într-un statement unic. Acest sacou are gulerul șpiț realizat din aceeași bază cu cea a întregului produs, închiderea este double-breasted, iar buzunarele prezente sunt cele clasice cu clapă. Noi transformăm o poveste bold și gold într-un costum deux-pieces impecabil lucrat, iar bărbatul modern, Adrian Mutu, îl poartă cu o nonșalață debordantă într-o manieră foarte naturală.

Shopping Cart